7 juni 2022

*Sommarens favorit nyhet på 1L flaska* – CHILL OUT Rosé Cuvée Pau Doc | Alkoholinformation

VINTIPS I SAMARBETE MED VINBANKEN
"Ett oerhört prisvärt vin!"
- Vinbanken, maj 2022
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Vinbanken rekomenderar
"Ett somrigt rosévin med tydliga toner av citrus och en behaglig karaktär där syran inte tar över för mycket. Ett vin som med sin färg och sina inslag av sommarbär i form av hallon kommer passa fint på många terasser och balkonger. Ett oerhört prisvärt vin."
Chill Out
Cuvée Rosé Pays d'Oc, 2021

Artikelnummer: 56383
Alkoholhalt: 12 %
Volym: 1000 ml
Frankrike, Languedoc-Roussillon, Pays d'Oc
89 kr
CHILL OUT Cuvée Rosé Pays d'Oc, ett rosévin i 1-liters flaska, som för tankarna till svenska försommarkvällar men också till ljummen medelhavsbris och doft av lavendel.

Många av de bästa rosévinerna i världen görs i södra Frankrike. Inte minst i Languedoc-Roussillon, som är Frankrikes sydligaste vindistrikt med gräns mot Spanien i söder och Medelhavet i öster. Härifrån kommer CHILL OUT Cuvée Rosé Pays d'Oc. Ett krispigt och fruktigt rosévin där söta toner av hallon och röda vinbär möter mogen citrus och örter.

CHILL OUT Cuvée Rosé Pays d'Oc är ett vin för många olika tillfällen. Det passar lika bra som sällskapsdryck som till mat. Duka upp med sommarvänlig mat från Medelhavsregionen eller Sverige. En salade Nicoise, grillad fisk med säsongens tillbehör, småplock, en chèvre chaud-sallad toppad med valnötter eller gravad lax med hovmästarsås är exempel på rätter som smakmässigt kommer förhöjas av smakerna i detta vin.
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Anora Sweden AB.
Receptkort Sverige AB
BOX 92001
120 06 Stockholm
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar