5 juni 2022

Husmorstipsen som räddar vardagen

Husmorstips i värdsklass
Nästan alla av oss bär med oss något tips som mamma eller någon annan släkting gett oss under uppväxten. Ni vet dom där tipsen som sprids från mun till mun genom generationer. Tips som knappt går att googla sig fram till men som egentligen borde vara allmänt kända på grund av sina förträffligheter. I veckans nyhetsbrev har vi samlat några av dessa tips. Hoppas innerligt att ni får nytta av dem!
Så får du din brända stekpanna att bli som ny igen
Vill det sig riktigt illa kanske du inte ens lyckas få den helt ren. Men det finns ett enkelt husmorsknep – som gör att din stekpanna eller kastrull blir som ny igen!
Kaffebryggaren en riktig bakteriehärd – så rengör du den bäst
Sugen på en kopp varmt, nybryggt, härligt kaffe? Kanske inte om du visste att din kaffebryggare förmodligen innehåller mögel.
Luktar disktrasan illa? Så håller du den fräsch längre
Har din disktrasa börjat lukta illa? Inte konstigt. Disktrasan är en av de snuskigaste sakerna vi har hemma och en riktig bakteriehärd.
Enkla tvättknepet för att slippa skrynkliga lakan
Det här med att tvätta "rätt" är en konst. Det finns så många tips och trick man inte vet om. Här får du 4 enkla tvättknep som gör att dina sängkläder blir renare, slätare och håller längre!
Magiska knepet: Därför ska du hälla diskmedel i toaletten
Panik! Stopp i toaletten! Vaskrensare är så klart bra att ha hemma i nödsituationer som denna, men det finns något annat som också fungerar.
Skydda dig mot fästingar – knepen som fungerar
Fästingsäsongen 2022 är i gång – och håller i sig långt in på hösten. I värsta fall kan ett enda fästingbett leda till både borrelia och TBE. Men det går att skydda sig. Här listar vi knepen hur du undviker att drabbas – från vaccin till örter och smarta klädknep.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar