7 juli 2023

"Rödvin som förgyller grillkvällen" Hyllade kvalitetsvinet nu i boxformat! - Vininformation

Hyllade kvalitetsvinet Les Sorts nu i smidig box!
Les Sorts Serra Catalana har redan hunnit hyllas av vinjournalisterna! Denna exklusiva box bjuder på en välbalanserad blandning av garnacha, carignan och merlot som odlats i bergen runt Montsant.

"Hurra - det har precis släppts ett nytt rött boxvin av riktigt god kvalitet! Och med ursprungskaraktär och bra uttryck i smaken. Producent är skickliga Celler Masroig, som visar att det går att få till ett riktigt högkvalitativt boxvin."

Vinbörsen, Gunilla Hultgren Karell, Juni 2023

"Det är ett ytterst seriöst lådvin som både doftar och smakar dyrare och inte minst märks det att vi har att göra med ett kvalitativt urval druvor från en högklassig region. Grillvinet i sommar!"

Boxtoppen, Juni 2023

"Wow, vilken positiv överraskning på boxhimlen. Ett högkvalitativt boxvin som verkligen ska klassas som en premiumbox. Detta passar perfekt till sommarens grillkvällar."

Vinbanken, Juni 2023

Vinet bjuder på en nyanserad smak med inslag av svarta vinbär, peppar, mörka körsbär och integrerade inslag av fatlagring som skapar en underbar balans mellan fruktiga och kryddiga smaker. Här kan man med enkelhet matcha vinet tillsammans med kolgrillat kött, kryddiga korvar och sotade primörer eller duka fram till vällagrade ostar och söta efterrätter. Eller varför inte bara till en enkel skål med chips?
Les Sorts Serra Catalana
Druva: Garnacha, Carignan, Merlot
Producent: Celler Masroig
Artikelnummer: 55637
Alkoholhalt: 14%
Volym: 3000 ml
Pris: 279 kr
Importör: Terrific Wines AB
Copyright © 2023 myTaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar