17 juli 2023

NYHET! Stugröd – Italien möter svenska sommarkvällar, 199 kr = 49,75 kr per flaska | Vininformation

Mat- & vintips!
NYHET! Stugröd – Italien möter svenska sommarkvällar
199 kr = 49,75 kr per flaska

Inför den stundande sommaren lanserades Stugröd, ett smakrikt och ekologiskt rött vin som andas kontemplation, sol och semester. Vinet är en hyllning till något av det mest svenska vi har; den röda stugan med vita knutar!

Stugröd lanseras i en generös och praktisk bag- in- box som är lätt att ta med sig både till huset på landet och till det stundande utehänget.
KAN BESTÄLLAS HÄR!
Tips på matkombinationer!
"När det gäller matkombinationer är svensk husmanskost såsom köttbullar med gräddsås och lingon, wallenbergare eller kåldolmar utomordentliga sällskap. Stugröd är även ett perfekt val till sommarens grillkvällar med nära och kära."
Stugröd
2022
Artikelnummer: 53059
Alkoholhalt: 12 %
Volym: 3000 ml
Italien
199 kr

Syra

Strävhet

Intensitet

KAN BESTÄLLAS HÄR!
Vinmakare Donato Antonio Giuliani
Då det är mjukt och utan märkbar strävhet passar det utmärkt att dricka rakt upp och ned som det är, säger vinmakare Donato Antonio Giuliani.

Vinet är gjort av utvalda ekologiska druvor och har inbjudande smaker av röda bär, mörk choklad, en fläkt av kanel och inslag av tobak.

Det mustiga innehållet i Stugröd kommer bland annat från det soldränkta vindistriktet Abruzzo i Italien, det mest populära vinlandet i Sverige.
KAN BESTÄLLAS HÄR!
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Anora Wines.
receptkort.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar