21 juli 2023

Nykläckta nyheten Sköna Hönan Riesling är här! 199kr = 49,75kr per flaksa | Vininformation

Mat- & vintips!
Nykläckta nyheten Sköna Hönan Riesling är här!
199 kr = 49,75 kr per flaska

Nu finns Sköna Hönan, ett vin gjort på favoriten Riesling, i praktisk 3 liters Bag-in-Box för bara 199 kr! Ett uppfriskande vitt vin med krispiga och blommiga aromer och glaset fullt av frukt! Vinet är lätt att tycka om, antingen på egen hand eller till kryddiga maträtter, gärna med chili och asiatiska kryddor. Finns i vissa utvalda butiker men går även att beställa på Systembolaget.
KAN BESTÄLLAS HÄR!
"Perfekt till den första vårsolen och salladen med räkor."
– DryckesListan.se, april 2023


"Vin i halvtorr stil!"
– Vinbörsen, april 2023
Sköna Hönan
Riesling
Artikelnummer: 52032
Alkoholhalt: 12,5 %
Volym: 3000 ml
Moldavien

"Sköna Hönan Riesling är fullpackad med fruktiga toner av syrliga gröna äpplen, päron och persika i framsätet och en fläkt av både grapefrukt och blommiga inslag som passagerare. Det passar utmärkt att dricka väl kylt som fördrink och då vinet har en liten restsötma är det också en perfekt smakkompis till lite chiliheta anrättningar. Sötman i vinet dämpar hettan i maten och vice versa vilket ger en perfekt smakkombination."
199 kr

Syra

Sötma

Intensitet

KAN BESTÄLLAS HÄR!
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Anora Wines.
receptkort.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar