12 juli 2023

Guldvinnande fruktigt rött! - Ett imponerande grillvin! - 72 kr* | Vininformation

Mat & vintips på nätet!
ETT IMPONERANDE GRILLVIN!

Passar utmärkt till sommarens äventyr och grillfester
Vinets smaker och egenskaper kompletterar grillade rätter på ett fantastiskt sätt. Det fruktiga och fylliga i vinet finner harmoni med exempelvis en grillad köttbit och ger en extra dimension av njutning till varje tugga. Smakerna i Expedition Carmenère sträcker sig från rika fruktnoter till en elegant kryddighet som förstärker köttets karaktär.

Expedition Carmenère är ett fruktigt, fylligt och matvänligt vin i en smidig PET-flaska som är som gjort för sommarens äventyr och utflykter.

Även om en klassisk glasflaska har sin charm så kan det vara krångligt, tungt och lite otympligt att ha med sig den på till exempel båten eller picknicken. Olyckan är ibland framme och man står där med en krossad flaska på sämsta tänkbara plats. Vid dessa tillfällen är en hållbar och miljövänlig PET-flaska räddaren i nöden.
HITTA VINET HÄR I EN BUTIK NÄRA DIG!
Prisvärt, smidigt och matvänligt vin!
"Vinet bjuder på en härlig sydamerikansk fruktighet, en fin fyllighet och en påtaglig syra som gör att det passar perfekt till grillen men även som ett fräscht sällskapsvin. Satsa gärna på en bit grillat kött med en läcker, syrlig sallad till. "
Expedition Carmenère
2021
Artikelnummer: 2543
Alkoholhalt: 13 %
Volym: 750 ml
Chile, Valle Central

+1 kr pant
72* kr
BESTÄLL VINET HÄR!
TIPS PÅ SALLAD TILL GRILLAT KÖTT!
Matcha vinet Expedition Carmenère med en grillad god köttbit! Då kan den här salladen vara ett utmärkt tillbehör att bryta in med lite bitter smak och ge en härlig syrlighet mot det feta köttet.
TILL RECEPTET MED VINTIPS!
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Anora Wines.
receptkort.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar