25 juli 2023

Boxvin till grillat - sommarens bästa tips | Vininformation

Mat & vintips på nätet!
BESTÄLL DEN NYA BOXEN HÄR
Boxvin till grillat - sommarens bästa tips
Vännerna ska just komma över, du har tänt grillen och givetvis blir ni sugna på ett vin som passar till maten. Eftersom ni är så många och ni befinner er utomhus så passar det kanske inte med flera glasflaskor, så ni bestämmer er för ett rött boxvin till grillat. Men hur ska ni tänka, och vilket är egentligen det bästa boxvinet till grillat sommaren 2023?

Det går inte att bortset från faktumet att Les Sorts Seleccio är ett fantastiskt vin till grillat. Att det populära vinet nu fått ett syskon i form av en trelitersbox gör att vi nu har ett imponerande alternativ när vi blir sugna på ett boxvin till grillat. För Les Sorts Serra Catalana bjuder på allt man önskar sig av ett grillvin, och man får det i en trelitersbox.
LÄS ARTIKELN HÄR
"Vilken positiv överraskning"
Wow, vilken positiv överraskning på boxhimlen. Ett fylligt vin med härligt mogen mörk frukt i form av blåbär, björnbär och syrliga körsbär. I doften får du en fatkaraktär och en pepprighet som kompletterar den intensiva och mogna fruktigheten på ett fint sätt. I längden möts du av choklad, kaffe och en gnutta vanilj. Ett högkvalitativt boxvin som verkligen ska klassas som en premiumbox. Detta passar perfekt till sommarens grillkvällar.
Les Sorts
Serra Catalana, 2021
Artikelnummer: 55637
Alkoholhalt: 14%
Volym: 3000 ml
Spanien, Katalonien
279 kr
BESTÄLL HÄR
Recept på grillad flankstek med tomat- och persikasallad
Vi älskar att grilla här i Sverige och när det vankas grill så är flankstek ett säkert kort. Ihop med en fräsch tomat- och persikasallad, som sedan serverar med goda majskolvar, har matkreatören Adrian Cederlund skapat en fantastisk grillrätt som är perfekt till sommarens grillkvällar.
TILL RECEPTET
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Terrific Wines AB.
receptkort.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar