30 juli 2023

✈️ Hit reser svenskarna i höst

Bor du på landet?

Livet på landet gör dig lyckligare!

Det finns en omfattande mängd forskning som har undersökt effekterna av att bo på landet och dess potentiella positiva effekter på människors hälsa och välbefinnande. Dessa studier har tittat på olika aspekter av livet på landsbygden, inklusive fysisk hälsa, mental hälsa, sociala relationer och livskvalitet.

Även om det är viktigt att notera att resultaten kan variera beroende på individuella faktorer och kontext, finns det flera bevisade positiva effekter av att bo på landet.

Bor du inte permanent på landsbygden så finns det ännu tid kvar av sommaren att besöka ditt landställe, låna en grannes eller varför inte hyra något? Skippa sista-minuten-flyget och hyr en stuga i skogen?

Vi på AllaAnnonser redaktionen kommer iallafall se till att klämma in ett par njutbara Augustidagar i naturen och där ta del av årets skörd och kanske dra igång något trevligt återbruksprojekt!

Vi hoppas kunna inspirera även er till att njuta av Sverige, loppis och sommar! På återseende.
Patricia Rodi: "Vill visa att man kan skapa ett vackert hem utan att det kostar skjortan"
Hon visar vägen till en personlig inredning med hjälp av antikviteter och delar med sig av livet på den skotska landsbygden.
Måla krukor, textilier och utemöbler – 6 trendiga DIY-projekt för trädgården
Med lite färg kan både möbler och trädgårdsredskap kännas som nya. Här är 6 gör det själv-projekt för trädgården.
Därför är cottagecore så trendigt – och så lyckas du med stilen
Cottagecore är fenomenet som drog in över inredningsvärlden med besked och fortsatt är i ropet. Dyk ner i den hypade stilen och inspireras av enkla sätt att inreda med den.
Magisk gård som Astrid Lindgren ofta besökt till salu – se bilderna här
Välkommen till Åsens Södergård och ett drömlikt hus från tidigt 1800-tal med mängder av charm – och inte minst historia. In och inspireras!
Så får du enkelt liv i din trädgård med terrakottakrukor
Ge extra liv till din trädgård och få till odlingen hemma. Terrakottakrukan är det perfekta valet och nedan har vi samlat stora och små krukor till din trädgård.
Smarta knepen: Så gör du för att fynda på loppisen
Loppis är ett perfekt nöje på semestern, men hur gör man för att öka sina chanser att göra fynd? Här är 9 smarta knep.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.