8 april 2022

FYND! till Giacosa BARBERA - ny kvalitetsbox från PIEMONTE! - Vininformation

Hyllad premiumbox till vårens festmiddagar
Giacosa Fratelli har med sina välgjorda viner fått många anhängare i Sverige. Nu finns chansen att för första gången testa en premium-Bag in Box från producenten med deras smakrika och välgjorda Piemonte Barbera DOC.

FYND! – Jenny Asplund, Vinbörsen, mars 2022 – "En premiumbox i pris men även i smak vilket märks inte minst på eftersmaken som hänger kvar länge"

4,5/5 – Boxtoppen, mars 2022 – "Ett utmärkt köp för den som vill upp en kvalitetsklass på boxen"


Giacosa Fratellis Piemonte Barbera är ett av de bästa exemplen på Barbera-druvans potential och är ett fruktigt, smakrikt och mycket matvänligt vin. Den inbjudande doften har inslag av mörka bär, körsbär, plommon och kryddor. Eftersmaken är lång med välbalanserade tanniner. Vinet passar utmärkt till en krämig risotto, pasta, pizza eller lagrade ostar.

Piemonte är en av världens mest välrenommerade vinregioner och har snabbt blivit en favorit bland svenska vinälskare. Bland de röda vinerna finns Barolo och Barbaresco som även kallas kungen och drottningen bland italienska viner. Hos i princip samtliga producenter hittas även Barbera, ett användbart vin till all sorters italiensk mat.
Giacosa Fratelli Piemonte Barbera
Ursprung: Piemonte
Druva: Barbera
Artikelnummer:55132
Alkoholhalt: 13.5%
Volym: 3000 ml
Pris: 279 kr
Importör: Fields Wine
Copyright © 2022 myTaste(publ)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar