29 april 2022

Fler smarriga kombinationer av mat & dryck! Kan det bli bättre? Receptkort & Vinbanken utökar samarbetet ytterligare

Vinskribenter på nätet
Receptkort & Vinbanken utökar sammarbetet!
Mat och dryck går hand i hand. Därför vill vi se till att du får den bästa möjliga matupplevelsen genom att kombinera aktuella recept med vintips som passar till rätterna.

Genom att Receptkort nu utökar sitt sammarbete med Vinbanken, så kommer du som prenumererar på Receptkort i framtiden även få utskick från Vinbanken, där vi har lite mer fokus på vin.

Här kommer du få aktuella intervjuer, reportage, de senaste trenderna och även färska recensioner varje vecka. Allt detta givetvis i kombination med aktuella recept. Med andra ord är det exakt som Receptkort, men med lite mer fokus på vin.
Vill du inte ha utskicken från Vinbanken?
AVREGISTRERA DIG HÄR
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete.
Vill du fortsätta följa Vinbanken? Då kan vi redan nu bjuda på ett och annat tips
Tareq Taylor: Man ska vara skeptisk mot kändisviner
Vinbanken
Den folkkära matprofilen och julvärden Tareq Taylor lanserade för drygt två veckor sedan ett eget vin för första gången. Nu delar han med sig av sina tankar i en lång intervju med Vinbanken.
LÄS MER
Tareq Taylor Riesling - ett vin som passar till olika tillfällen
Systembolaget
Väldigt mångsidigt vin som passar till väldigt många olika typer av mat. Det är ett vin med kryddig smak, inslag av enbär, koriander, peppar, citron, angelikarot och myskmadra. Passar bra till het mat & sushi!
BESTÄLL VINET HÄR
Vin till tacos – 3 vintips som gör tacosen godare
Vinbanken
Tacos, har nästan blivit en del av det svenska folkhemmet på senare tid. Fredagsmys med tacos, chips och Idol eller På spåret på tv har blivit ett vanligt inslag hos många svenska familjer, men vad ska man dricka till tacosen?
LÄS MER
Vin till Toast Skagen – tips på tre viner
Vinbanken
En sak man dock inte får glömma när det handlar om Toast Skagen är att man ska välja rätt vin till. Vi kommer nog inte få reda på vilket vin Tore Wretman själv drack när han uppfann rätten. Vi har dock tagit fram en lista på tre viner som passar riktigt bra.
LÄS MER
Krämig tryffelrisotto med krispig svamp
Mathem
En krämig tryffelrisotto med krispig svamp gör succé på smaklökarna tillsammans med ett vin som Luna di Mezzanotte Barolo. Ett njutbart recept för risotto som är enkelt att laga.
LÄS MER
Succén Luna di Mezzanotte lanserar mäktig Barolo
Systembolaget
Luna di Mezzanotte lanserade framgångsrikt en Barbera d'Alba under 2021 och nu kommer uppföljaren en Barolo DOCG 2017. Maximal smakupplevelse tillsammans med Tryffelrisotto.
BESTÄLL VINET HÄR
Vinbanken i Sverige AB
Birger Jarlsgatan 58
114 29 Stockholm
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar