26 april 2022

37% permanent prissänkt kvalitetsvin – Vin hem till dörren med Fri frakt! (innehåller vininfo)

Lagertömning: 37% permanent nedsatt pris!
Vinoteket.com är Sveriges ledande vinbutik på nätet och har idag ett unikt erbjudande ur vår stora lagertömning till alla AllaAnnonser.se-prenumeranter!

Här får du chans att testa några av våra populäraste viner till permanent nedsatta priser. Du får klassiskt vitt vin och härligt bubbel i form av populär Spumante från norra Italien. Vi har även lagt med två mustiga röda viner där du hittar en fyllig sydfransos och en maffig Monastrell från trendiga Bullas i Spanien. Självfallet har vi toppat samlingen med en ljus rosé från södra Frankrike.

Totalt 9 flaskor för 899 kr (Du betalar i snitt under 100 kr/butelj och beställer med fri frakt hela vägen hem till dörren!)

Till erbjudandet >>
* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.
Veckans trogne sponsor är åter
Denna vecka vill Vinoteket göra er prenumeranter uppmärksamma på deras nuvarande lagertömning. Vi på redaktionen kommer definitivt ta del av erbjudandet som vi tycker verkar riktigt bra! Det är ju trots allt riktigt härligt med ett glas vin i vårsolen :)
Besök Vinoteket
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar