17 oktober 2024

Nu släpps en lagrad årgångsglögg - hyllning till 144 års glögghistoria | Vininformation

Vinskribenter på nätet
BESTÄLL GLÖGGEN HÄR
Gjord på ekologiskt Valpolicella Ripasso-vin
Julen är drygt två månader bort och vi på Vinbanken har redan börjat testa årets glöggnyheter. En av de stora nyheterna enligt oss är den som Tegnér & Son nyligen lanserat. Det är deras extra fina starkvinsglögg som är lagrad på 16 månader och som är gjord på Valpolicella Ripasso-vin.

Det är en väldigt stilren och elegant glögg som är fullpackad med julkryddor samtidigt som den är rund och mjuk i sin smak. Det som framförallt imponerar på oss är seriositeten som den förmedlar. Det märks att det finns en tanke bakom den, och det märks framförallt att det är bra råvaror som ligger till grund för den.

Glöggen lanseras i begränsad upplaga och går att beställa redan nu. Annars kan man vänta till 1 november innan den når utvalda butiker.
BESTÄLL DEN EXKLUSIVA GLÖGGEN HÄR
Recensioner av glöggen
"Djup och intensiv doft med värmande julkryddor i form av kanel, saffran, kardemumma och ett litet lätt sting av torkat apelsinskal. Det är katrinplommon, fikon och solmogna körsbär i smaken. En seriös glögg med rena, djupa och eleganta smaker som kombinerar djup med finess. Det här känns både lyxigt och juligt på samma gång"
/Jozo Glavas, Vinbanken oktober 2024
Tegnér & Son
Extra fina Starkvinsglögg
Artikelnummer: 55081
Alkoholhalt: 15%
Volym: 750 ml
Sverige
249 kr
BESTÄLL NYHETEN HÄR
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Tegnér Spirits & Wine AB.
vinbanken.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar