14 juli 2024

Sommargåva - 2 månader gratis Readly

Sommargåva - 2 månader gratis Readly
Readly, en digital prenumerationstjänst för magasin & dagstidningar, perfekt för läsare som vill ha ett stort utbud samlat på ett ställe. Med Readly kan användare, särskilt de som älskar att utforska olika genrer och ämnen, få obegränsad tillgång till över 7 500 magasin och dagstidingar. Readly erbjuder en smidig läsupplevelse med funktioner som offline-läsning och personliga rekommendationer samt upp till 5 användare kan läsa samtidigt. Readly har något för hela familjen! I exklusivt sommarerbjudande kan du få Readly 2 månader gratis.

Testa gratis >>
Readly är tillbaka med ett fint erbjudande!
Denna vecka tycker vi att det är ett alldeles extra bra erbjudande som Readly kommer med till alla som får vårt nyhetsbrev. Timeingen med två månaders gratis läsning av massor av tidningar och magasin blir ju knappast bättre mitt under sommaren! Vi som jobbar med Allaannonser kommer definitivt testa!
Se hela erbjudandet här >>
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar