12 juli 2024

Älskar du Kung Fu Girl Riesling? Möt systern – Kung Fu Girl Pinot Noir! | Vininformation

Vintips på nätet!
NYHET! KungFu Girl Pinot Noir
Älskar du KungFu Girl Riesling? Möt systern – KungFu Girl Pinot Noir!

En kalifornisk pinot noir med en elegant och välbalanserad rik smakprofil. Vinet har inslag av mogna röda bär, såsom körsbär, björnbär och hallon, tillsammans med subtila inslag av kryddor och vanilj. Gör sig utmärkt till sommarens charktallrik!

Finns nu tillgängligt att beställas till ditt lokala Systembolag!
KAN BESTÄLLAS HÄR
MATCHA VINET MED EN SOMRIG CHARKBRICKA
KungFu Girl Pinot Noir med sin rika smakprofil och inslag av mogna röda bär, kryddor och vanilj passar utmärkt till denna charktallrik. Vinet balanserar väl med den salta smaken från charkuterierna och de krämiga ostarna, samtidigt som det lyfter fram sötman från frukterna och fikonmarmeladen. Tillsammans skapar de en harmonisk och smakrik upplevelse, perfekt för en somrig middag eller picknick.
TILL VIN- & MATMATCHNING
KungFu Girl
Pinot Noir, 2021
Artikelnummer: 72715
Alkoholhalt: 13%
Volym: 750 ml
USA, Kalifornien
155 kr
KAN BESTÄLLAS HÄR
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Philipson Söderberg AB.
Vinbanken
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar