10 mars 2024

Oväntade knepet som får bort repor i porslinet!

Köp inte nytt, vårda!

Det är ingen hemlighet att vi konsumerar mer än vad vi behöver. Ett steg i rätt riktning skulle kunna vara att till exempel köpa påskpyntet second hand i år eller varför inte börja pyssla redan nu! Dessutom måste vi börja återbruka mera och värna om prylarna vi redan har. Med ett enkelt knep kan till exempel ditt repiga porslin bli som nytt!

Fortsätt att skapa och dela med familj och vänner, låna ut, ge bort eller sälj dom prylar som du inte längre behöver.

Tillsammans kan vi skapa ett bättre klimat och nya förutsättningar för kommande generationer och det startar här och nu med dig och mig! Nu kör vi!

Odla i pallkrage – så kommer du igång
Odla i pallkrage är enkelt och praktiskt. Det ­passar dig som har mindre tid att ägna din trädgård men också dig som vill slippa gräva, snickra eller böja dig. Vi ger dig tipsen för att komma igång och lyckas!
Pyssla i påsk – 10 roliga och enkla påskpynt
Påsken ger hopp om våren med grönska och värme. Vad passar då bättre än att samla nära och kära för att påskpyssla ihop? Vi har samlat ihop våra favoritpyssel, som både är lätta och roliga – för hela familjen!
Smarta anledningen till att du bör lägga risgryn i vasen
Trött på att vasen aldrig blir riktigt ren? Prova det här smarta husmorsknepet!
Sveriges 17 vackraste platser!
Från ikoniska berg i fjällvärlden till ljuvliga sandstränder och fornlämningar i söder. Här är 17 natursköna platser i Sverige du inte får missa.
Trolla bort reporna på porslinet – här är smarta knepet!
Kan tandkräm få bort de trista reporna på dina tallrikar? Vi testar husmorsknepet här – och det funkar!
Virka trendig kudde – med mormorsrutor
Att virka mormorsrutor är både enkelt och roligt. Med denna läckra variant så får du en ny snygg inredningsdetalj till ditt hem.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar