3 mars 2024

Detta visste du inte att du kunde göra med kaffefilter!

Life hacks for life

Vi på redaktionen är väldigt förtjusta i att dela med oss av "life hacks" till varandra och det kändes därför som en bra idé att dela några av dom här med dig denna vecka! Jag hade aldrig kunnat tro att ett kaffefilter hade så många användningsområden! Chockartat!

Att du kan använda isbitar i torktumlaren är inga direkta nyheter för oss som läser nyhetsbrevet men att man kunde använda dom till att rädda mattan var något nytt! Iallafall för mig.

Har du dragit upp rullgardinen och startat din söndag ännu? Har du hunnit reflektera över ljuset? Oavsett var i landet du befinner dig och oavsett väderlek borde du nu kunna njuta av dagsljus igen?! Håll ut nu är den snart här, våren!
20 smarta saker du kan använda kaffefilter till
Ett kaffefilter är briljant! Använd filtret för att borsta dina skor, som muffinsform eller för att ta bort korken från vinet. Här är 20 smarta tips på vad du kan använda kaffefiltret till.
Här är 7 snygga inredningstrender 2024
En osäker omvärld gör att vi blickar bakåt och inåt – och ­försöker hitta glädjespridare i vardagen. Vi ­frågade trendspanaren Stefan Nilsson vad han tror ­kom­mer att prägla det nya året.
Blä! Så snuskig är din kudde – och så ofta ska du tvätta den!
Tvättar du din kudde regelbundet? Nä, vi trodde väl inte det. Men precis som att vi tvättar och byter örngott varannan vecka, bör du också tvätta huvudkudden ibland!
Detta visste du inte att du kunde göra med isbitar
Svalkande, kylande och dekorativa i kalla drycker – men isbitar går att använda till mycket mer. I själva verket kan isbitar vara rena dunderkuren.
Vilken såpa till vad? Så använder du grön, gul, brun och linoljesåpa
Såpan har räddat städningen många gånger och har flera användningsområden. Men vilken såpa passar till vad? Vi i Villa guidar dig rätt.
Så inreder du din fönsterbräda – tipsen som gör skillnad!
Skapa vackra blickfång i fönstret med fina detaljer, gröna växter och belysning. Här är 9 tips till en snyggare fönsterbräda.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar