8 mars 2024

Måns Zelmerlöws nya röda boxvin: ”Ett riktigt brakfynd!" | Vininformation

Vinskribenter på nätet!
Måns Zelmerlöws nya röda boxvin:
- "Ett riktigt brakfynd!"
Han har redan en hyllad cava och förra året lanserade han sitt rosévin. Nu står det klart att artisten och mångsysslaren Måns Zelmerlöw valt att lansera ett nytt rött boxvin som går under namnet Hola MZ Mi Corazon, som även det hyllats ordentligt av Sveriges vinexperter.

Vinet är gjort på en av Spaniens signatur- och trenddruva, monastrell. Monastrell, även känd som Mataró i Katalonien, är synonymt med sin kraftiga struktur och smakrika karaktär, och avspeglas tydligt i Hola MZ Mi Corazón.

En utmärkt följeslagare till de smakrika och kraftiga rätter som präglar den spanska matkulturen. Men också en perfekt match till en klassisk svensk grillkväll!
KAN BESTÄLLAS HÄR
Redaktionen rekommenderar
"Ett ungt, intensivt och något aromatiskt vin med en rejäl dos av lila frukt direkt i doften. Det är viol, solmogna plommon, blåbär och en fin liten diskret kryddighet. I smaken blandas den där josiga och läskande lila frukten med en imponerande syra som ger vinet en rejäl knuff åt det fräscha hållet. Imponerande rakt igenom för den blygsamma pengen 249 kronor. Fruktigt, smakrikt och fräscht. Inte alls så där syltigt och övermoget som många andra sydspanska viner har en tendens att vara. Servera till helgrillad fläskfilé med hemslagen bea och enkel klyftpotatis."

Vinbanken, Februari 2024
"MÅNADENS BOX!" - Vinliv, Februari 2024

"FYND!" - BG Kronstam, Vinbörsen, Februari 2024

4 AV 5 POÄNG!" - Boxtoppen, Februari 2024

"LYSANDE VAL!" - Karl-Emil Danielsson, Vinhyllan, Februari 2024

"BRAKFYND!" - Eva Weckström, Vinbörsen, Februari 2024
Hola MZ Mi Corazón
by Måns Zelmerlöw, 2022
Artikelnummer: 72803
Alkoholhalt: 14,5 %
Volym: 3000 ml
Spanien
249 kr
BESTÄLL VINET HÄR!
Måns Zelmerlöw lanserar nytt rött boxvin: "Jag kände bara wow"
– Jag kände bara wow när jag testade det här vinet första gången, och jag undrade direkt hur man hade lyckats få fram det här vinet till det priset, berättar Måns i en intervju med Vinbanken i samband med lanseringen av vinet.
LÄS HELA INTERVJUN HÄR
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Hermansson & Co AB.
Vinbanken
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar