25 februari 2024

Därför är olivolja så bra!

Olivolja som hudvård?

Det ska tydligen både ge näring, fukt och skyddande antioxidanter. Både gott och nyttigt alltså! Läs mer om fördelarna med olivolja i artikeln nedan. Vi på redaktionen älskar husmorstips och att lära oss nytt om saker vi redan har! En annan sak vi brinner för är ju återbruk och second hand att få ge saker ett nytt liv. Speglar är kanske inte det första vi tänker på att köpa andra hand men det finns så många att rädda, hoppas vi kan inspirera er att till exempel ge en oönskad spegel ett nytt hem.

Vi har som vanligt samlat ett gäng läsvärda artiklar nedan. Ta hand om varandra och dig själv så hörs vi redan nästa vecka.


19 speglar från förr – att fynda på loppis och auktion
Speglar kan man aldrig få för många av, så de är perfekta samlarobjekt att leta efter på auktioner och i vintagebutiker. Häng dem gärna i grupp för en udda spegelvägg.
Muminmuggarna som slår rekord – och hemligheterna bakom priset
Har du etiketten kvar på Muminmuggen? Lyllo dig! En etikett eller rätt stämpel kan nämligen göra att den ökar i värde med flera tusen. Här är hemligheterna bakom priset.
Hälsoskafferiet: Därför är olivolja så bra
Den används flitigt i hyllade medelhavskosten och ger god smak åt allt ifrån bröd till sallad. Varför är oljan så älskad? Det ska vi reda ut nu.
Sänka eller låta vara – feberexperten reder ut
Feber fyller en funktion i kroppen som du riskerar att motverka genom febernedsättande läkemedel. Men mår man mycket dåligt kan det vara nödvändigt. Så hur ska vi tänka? Experten vägleder oss.
Höns i villaträdgården – allt du behöver veta
Visst låter det härligt med kluckande hönor som ger ägg till frukosten? Drömmen är närmare än vad du tror. Så här enkelt kommer du i gång med höns i trädgården.
Experten: Det här ska du tänka på när du hyr ut ditt fritidshus
Har du ett fritidshus och vill dryga ut hushållskassan genom att hyra ut det? Här ger experten sina bästa tips.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar