31 juli 2022

Vinbrev 30 | Bästa vita boxvinet på Systembolaget

Oberoende vinskribenter på nätet
V I har haft några riktigt varma dagar bakom oss nu och många av er avnjuter säkert en välbehövlig semester. Om du skulle bli vinsugen så ska du inte missa lanseringen i det tillfälliga sortimentet nu i veckan. Det finns en hel del fynd där.

Sedan kan vi även tipsa om våra topplistor på de bästa vinerna gjorda på druvan barbera respektive zinfandel just nu. Det och mycket annat hittar du i årets hittills varmaste vinbrev.

Trevlig läsning!
Jozo Glavas
Bäst i test vecka 30 - beställningssortimentet
Vinbanken
Sydafrika, Spanien och Österrike är länderna som är representerade i den här veckans Bäst i test. Samtliga får dessutom fyndstämpeln av Christian Stojkovic.
BÄST I TEST
Pepe Raventós - vinmakaren som går sin egen väg
Vinbanken
Ibland stöter man på vinmakare som sticker ut och verkligen vågar gå sin egen väg. En sådan är Pepe Raventós som valt att lämna appellationen cava.
REPORTAGE
De bästa vita boxvinerna på Systembolaget
Vinbanken
Vita boxviner är ett perfekt val om ni är ett större gäng som ska samlas och kanske hitta på något på de varma sommardagarna. Vi har tagit fram topplistan.
TIPS PÅ VITA BOXVINER
Tips på billig öl - här är ölen som kostar under 10 kronor
Vinbanken
Priserna höjs rent generellt i samhället, samma sak gäller med alkoholen. Vi har tagit fram listan på all öl som fortfarande kostar under 10 kronor på Systembolaget.
BILLIG ÖL
Italienska köttbullar i tomatsås
Vinbanken
Matkreatören Adrian Cederlund bjuder den här veckan på ett smarrigt recept bestående av italienska köttbullar i en len men samtidigt kryddig tomatsås.
RECEPT OCH VINTIPS
Vinköplistan 30
Vinbanken
Elke Jung har sneglat mot Frankrike och USA i den här veckans vinköplista. Bland annat hittar vi en snygg amerikansk pinot noir.
VINKÖPLISTAN
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete.
Vinbanken i Sverige AB
Birger Jarlsgatan 58
114 29 Stockholm
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar