4 oktober 2021

Pressa ner ditt elpris nu

Låt Kundkraft pressa ner ditt elpris
Endast 1 av 10 svenskar har bytt elavtal senaste året (SCB) trots att de antagligen har pengar att tjäna på det! Vi på Kundkraft samlar alla våra 125 000 medlemmar och låter elbolagen tävla om dom på auktion – lägst pris vinner! Dessutom måste elbolagen ta bort alla sina fasta avgifter och medlemskapet i Kundkraft är helt gratis.

Imorgon, den 5 oktober, är det dags för en ny auktion av elavtal – gå med nu och se till att har ett nytt lågt elpris till hösten! Vi sköter allt åt dig.


Gå med nu
Har du inte sett över ditt elavtal på sistone? Gå med i Kundkraft och låt oss förhandla ner ditt elpris och ta bort alla onödiga fasta avgifter.

   Att gå med tar bara 30 sekunder
  14 dagars ångerrätt
  0 kr i fasta avgifter
  Omförhandling varje år
  Fri och enkel uppsägning


Nedan kan du se en jämförelse mellan elbolagens olika ordinarie rörliga elpriser. Priserna är hämtade 25 augusti 2021 från Energimarknadsinspektionen och gäller 5000 kWh, elområde 3. Klicka på bilden för fullständig information.

Erbjudande från Allaannonsers partner
Kundkraft är tillbaka som sponsor av veckobrevet för att påminna dig om att hösten är här och så också statistiskt sett högre elpriser. Vi på Allaannonser tycker tanken med Kundkraft är idealisk då vi konsumenter tillsammans kan få ner elpriserna genom att gå samman och pressa priset!
Besök kundkraft
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar