Vi är tillbaka med de recept som är mest omtalade på internet under veckan Hösten har fullkomligt tagit över vårt land och mer än någonsin spenderar vi kanske tid hemma vid spisen och lagar värmande höstgrytor och andra godsaker. Uppe i norra Sverige har redan den första snön fallit och man kanske redan nu börjar fundera på julpynt och julmat? Här på Receptkort.se fokuserar vi som vanligt på de recepten som är mest omtalade på internet under veckan oavsett vilken sajt eller blogg receptet kommer från! Nytt för denna vecka är att Vinbanken.se presenterar relevanta artiklar från sin sajt längst ner i mailet för er som älskar att kombinera vin till mat. Vi hoppas att det är ett uppskattat inslag. Nog om annat än det som är fokus för detta nyhetsbrev. Låt oss presentera recepten som är absolut hetast från veckan: | Fläskfilégryta med ost- och senapssås Fläskfilégryta från franska Alsace som får riktigt god smak av vin, senap och ost. Enkel, snabb och god favorit! | Kyckling- och bacongryta med champinjoner Letar du efter en ny och snabblagad hösträtt har du här en mustig kycklinggryta. Den strimlade kycklingen blandas med bacon, stekta champinjoner och rödvinssås. | Oxfilé med potatiskaka, konjakssås och sparris Detta recept på oxfilé med potatiskaka, konjakssås och sparris är verkligen ett klassiskt recept som innehåller alla de ingredienser många vill använda sig av. | Marinerad helstekt fläskfilé med potatisgratäng Marinerad helstekt fläskfilé, en riktigt smarrig varmrätt som passar lika bra till en lyxig vardagsmiddag eller på buffébordet! Marinera gärna köttet 6 timmar. | Bästa vinerna till fläskfilé Bästa röda och vita vinerna till fläskfile. Ett vitt fatlagrat vin går hand i hand till en svampsås och det stekta köttet. Det röda vinet kan gärna vara kryddigt, gärna om köttet lagas med gröna örtkryddor. | Topp 10 | vin till oxfile – 3 olika prisnivåer Vin till oxfilet. Här är listan över årets favoritviner till oxfilet. Vinförslagen är presenterade i prisordning eftersom alla vinförslag har betyg 4 eller högre. | |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar