15 oktober 2023

Tandkräm på spegeln!

Hösten är en fantastisk årstid!

Hösten är känd för sina vackra färger när träden skiftar från grönt till gult, orange och rött. Detta fenomen kallas för lövfärgning och beror på att klorofyllen i bladen bryts ner inför vintern. Det är en spektakulär syn att se naturen förvandlas till en palett av varma toner. Vi på redaktionen vill passa på att tipsa om att ta en promenad i skogen eller parken och njut av den färgsprakande höstprakten.

Höstens svala kvällar inbjuder även till mysiga stunder inomhus. Det är nu vi tänder brasan eller stearinljusen och kryper upp i soffan med en varm kopp te eller choklad. Det är en tid då vi kan njuta av att läsa en bok, titta på en film eller umgås med nära och kära. Hösten ger oss möjlighet att sakta ner tempot och ta vara på de små, mysiga stunderna i livet.

Utöver dessa höjdpunkter finns det så mycket mer att upptäcka under hösten. Det kan vara allt från att plocka svamp i skogen till att njuta av en härlig höstpromenad längs stranden. Hösten ger oss också möjlighet att förbereda oss inför vintern genom att rensa trädgården, byta till vinterdäck och förbereda våra kläder för kallare temperaturer.

Glöm inte att ta er tid att uppskatta naturens skönhet och skapa minnen som kommer att värma er under de kalla vintermånaderna. Vi har som vanligt samlat ett urval av artiklar som vi tror kan vara av intresse. Trevlig läsning!
Bernadotte & Kylberg lanserar eget varumärke – se kollektionen med lyxiga filtar och sjalar
Nu lanserar Bernadotte & Kylberg sitt eget varumärke med exklusiva sjalar och filtar. Spana in bilderna här!
Energieffektivisera huset – missa inte chansen att söka nya bidraget!
Har du planer på att ansluta huset till fjärrvärme eller skaffa en värmepump? Eller har du nyligen gjort det? Ansök om det nya bidraget för energieffektivisering, det finns pengar att spara. Här reder vi ut vad som gäller!
Köksexpertens bästa tips för att planera köket
Har du planer på att ansluta huset till fjärrvärme eller skaffa en värmepump? Eller har du nyligen gjort det? Ansök om det nya bidraget för energieffektivisering, det finns pengar att spara. Här reder vi ut vad som gäller!

Odla vitlök – så gör du!
Vitlök kan planteras utomhus ända tills tjälen kommer. Planterar du den på hösten kan du njuta av de tidigare, spirande skotten i vår. I köksträdgården är vitlöken en skatt som är lättodlad och kravlös. Vitlök planteras på hösten, när man inte har så många andra sysslor i trädgården, och spirar tidigt på våren när jorden fortfarande är kall.
Kvinnans hemliga mirakelspray – som "dammsäkrar" hemmet på ett ögonblick
Vissa ytor i hemmet blir ändå dammiga på två röda som om de vore kroniskt dammbenägna "Säg hej då till frekvent dammande med min hemliga mix!", skriver hon i inlägget.
Tandkrämsknepet som kan göra dig till en säkrare bilförare
Helt vanlig tandkräm kan göra din bilfärd mycket säkrare.
Det låter lite tokigt, men det är faktiskt sant.
Spana in det virala tandkrämsknepet här!
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar