13 oktober 2023

Kan du läsa texten i detta mail?

Hej lins- och glasögonbärare.
Har du någonsin önskat att du kunde se klart utan glasögon och linser, och njuta av världen i full färg och detalj? Om du svarar ja så har vi något för dig.

Med våra perationsmetoder ögonlaser och linsbyte (RLE) kan vi korrigera alla synfel. Det vill säga närsynthet, översynthet, ålderssynthet och astigmatism. Det gör att du inte längre behöver glasögon och linser, utan kan leva livet utan krångel.

Efter en operation blir vardagen enklare, och här är några exempel på saker vi tror förenklar livet för dig:

Du kommer kunna ha solglasögon utan styrka, och ha flera par.
Du slipper det ständiga letandet efter glasögonen.
Du kommer inte längre behöva packa ner linsvätska, linsetui, extralinser, glasögon och annat när du reser.
Du slipper skitiga, blöta och immiga glasögon.
Och du slipper oroa dig för att linserna ska hamna fel eller torka ut under dagen
Boka gratis undersökning (värde 990kr)
Kunder som valt Memira
Danyel Couet
Krögaren Danyel Couet kände sig otroligt begränsad av sina glasögon och linser. Att laga mat i glasögon är inte optimalt, och han tröttnade även på att alltid behöva komma ihåg att ta med sig glasögon och linser när han gick hemifrån. Han gjorde en linsbytesperation (RLE) och efter känner han en enorm frihet, och skulle rekommendera linsbyte till alla.
Linn Ek
Linn Ek, känd från podcasten Spöktimmen, hade länge funderat på att göra ögonlaser för att bli kvitt sitt synfel. Spänningshuvudvärken börjde sakta ta över hennes liv och Linn kände att det var dags att få bukt på livets stora hinder. Hon gjorde ögonlaser och är fri från glasögonen. Det enda hon ångrar är att hon inte gjorde det tidigare, ögonlaser har verkligen förändrat hennes liv. Därför rekommenderar Linn alla som tänkt på en synkorrigerande operation att bara göra det.
Allt börjar med en undersökning där en av våra specialutbildade optiker mäter ditt synfel och kontrollerar att en synkorrigerande operation hade varit den bästa lösningen för dig. Undersökningen tar cirka en timme och där får du även svar på alla dina frågor. Passa på att boka en undersökning och se dina möjligheter!
Boka gratis undersökning (värde 990kr)
En klarsynt sponsor
Denna vecka har vi en återkommande sponsor med ett bra erbjudande till alla oss med försämrad syn. Som ni kanske förstår sitter vi som jobbar med Allaannonser ganska mycket framför en datorskärm vilket är påfrestande för ögonen. När man nu kan boka en gratis undersökning är det nog stor sannolikhet att några av oss kommer till skott och tittar på vilka möjligheter det finns för oss att få hjälp att se bättre utan glasögon. Som vanligt tackar vi även veckans sponsor då det är sponsorer som gör det möjligt för oss att fortsätta utveckla tjänsten vidare! Tack Memira
Se hela erbjudandet här >>
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar