2 oktober 2023

Kunglig nyhet från Italien - Royal Zin Zinfandel | Vininformation

Vintips på nätet!
BESTÄLL VINET HÄR
Nyhet från Italien - ett kungligt vin som passar utmärkt på hösten
Royal Zin Zinfandel är den kungliga nyheten från södra Italien som passar alldeles utmärkt till höstens anrättningar. När Sveriges vinskribenter får säga sitt så är det idel lovord som den nya röda boxen får. Eva Weckström hos Vinbörsen klassar den som ett bra köp och menar på att den passar utmärkt till höstens mustiga mat. Dryckeslistan väljer att klassa vinet som "ett måste till grillen".

Vinet passar med andra ord fenomenalt bra till höstens olika rätter. Oavsett om det är en långkokt chili eller burgundisk gryta så kommer du märka att den passar fantastisk väl till de olika rätterna.
BESTÄLL VINET HÄR
Royal Zin
Zinfandel, 2022
Artikelnummer: 55820
Alkoholhalt: 14,5%
Volym: 3000 ml
Italien, Apulien
269 kr
HÄR BESTÄLLER DU VINET
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Vinovum AB.
vinbanken.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar