5 januari 2022

Din chans på vinster för 1,4 miljarder

Chans att få dela på vinster för 1,4 miljarder i Postkodlotteriet
Under 2022 ska vinster för 1,4 miljarder lottas ut och med en Postkodlott har du chans på dem alla. Du får 100 000-tals vinstchanser varje månad och dragningarna startar inom kort. Skaffa din Postkodlott nu i januari så missar du inga chanser.
Vacker skål från Iittala på köpet
Du får första månaden för bara 99 kr (ord. pris 170 kr) och dessutom en superfin 1,4-liters skål ur Iittalas serie Kastehelmi på köpet (värde 419 kr). Håll tummarna och lycka till!

Ta chansen
Nytt år nya möjligheter
En sponsor som har varit med oss ett tag nu är Postkodlotteriet. Förutom att vi är otroligt tacksamma för detta ser vi på statistiken i våra utskick att många av er läsare av nyhetsbrevet också uppskattar detta. Sällan genererar en sponsor så mycket uppmärksamhet när det kommer till klick och frågor om erbjudandet. Som rubriken också antyder är det ju nytt år nu vilket är ett ypperligt tillfälle för nystart. Kanske är det din och dina grannars tur att vinna 2022? Gott nytt år!
Skaffa din lott här
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar