31 januari 2022

Veckans nya erbjudanden från bl.a ICA & COOP - ute nu

logo

Ser mailet konstigt ut? Klicka här för att gå till webbversionen.

VECKANS ERBJUDANDEN



img-mio
MIO
img-ica
ICA
img-coop
COOP
img-hemkop
HEMKÖP
img-willys
WILLYS
img-citygross
CITY GROSS
img-dollarstore
DOLLARSTORE
img-jula
JULA


Copyright © 2021 Cartero Digital Marketing AB. Alla rättigheter reserverade.
Vill du inte få information från Veckans E via email i framtiden?
Avregistrera dig här.

30 januari 2022

5 spännande huvudstäder att besöka i vår


Läs alla dina favoritmagasin i 2 månader för 0 kr!

Läs dina favoritmagasin smartare i Arcy!
Nu ger vi dig möjligheten att få obegränsad tillgång till Bonniers nya magasinapp Arcy helt gratis i 2 månader!

I appen Arcy kan du läsa fler än 70 av Sveriges mest älskade magasin och tidningar digitalt – den smartaste tjänsten för noga utvald läsning! Här hittar du både senaste numren och ett stort arkiv med tidigare utgåvor av favoriter som:

√   M-magasin
√   Sköna hem
√   Damernas Värld
√   amelia
√   Allt om Mat
√   Allt om Trädgård
√   Expressen
√   Leva & bo

Ta del av inspirerande magasin var som helst och när som helst! Läs i mobilen, surfplattan eller datorn – dela kontot på upp till fem olika enheter, så att hela familjen kan ta del av det breda innehållet.


TILL ERBJUDANDET – 2 MÅN GRATIS
Efter dina gratisperiod förnyas din prenumeration automatiskt och du betalar 89 kronor/månaden. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Magasin i massor
Veckans samarbetspartner är Arcy som erbjuder några av sveriges absolut bästa (enligt oss :)) och populäraste magasin med obegränsad tillgänglighet i ett digitalt format. Detta tycker vi låter suveränt då det sparar på miljön samtidigt som det underlättar tillgängligheten till dessa tidningar. Vi beställer absolut en prenumeration som vi delar mellan oss fem på kontoret!
Till Arcy
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

29 januari 2022

Bästa recepten på fågel till vardag och fest

Bästa recepten på fågel till vardag och fest

I januari har vardagsrutinerna börjat sätta sig igen efter alla långhelger. Men det måste inte betyda att vardagsmaten går på rutin. Med enkla medel och bara lite mer tid i köket kan man lyfta upp både maten och humöret ett par snäpp.

Den här veckan har vi på receptkort.se valt ut de bästa recepten på fågel - mångas favoriter och enkelt att tillaga. Vinbankens matkreatör Adrian Cederlund visar vägen med sitt recept på kalkon med tomatrelish och vitvinssås, självklart med ett vintips.

Smaklig spis!
Kalkon med tomatrelish och vitvinssås
En enkel rätt som fungerar både som vardagsmat och till den lite festligare måltiden från matkreatören Adrian Cederlund.
Pasta Alfredo
En klassiker som är populär framförallt i det amerikanska köket. Testa gärna pastan med gröna ärtor och kyckling, den blir festligare då i vårt tycke.
Krämig kycklinggryta med parmesanost
Servera denna favorit med ris eller pasta.
Flygande Jakob
Enkelt och gott med banan och jordnötter.
Visa fler recept
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt andra tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.