29 april 2024

Exklusivt erbjudande från inkClub!


Just nu har vi ett kanonerbjudande till dig! Handla bläck och toner av inkClubs eget märke och få 25% rabatt! Om dina utskrifter börjat se bleka ut är det ett perfekt tillfälle att fylla på med ny färg till skrivaren. Vi har dessutom alltid tre års garanti på bläck och toner av vårt eget märke, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

När du ändå besöker inkClub kan du passa på att fylla på med andra förbrukningsvaror som alltid behövs hemma; dammsugarpåsar, kaffe, batterier, LED-lampor, rakhyvlar och mycket mer.

Till erbjudandet >>
Rabatten gäller på inkClubs eget bläck och toner. Rabatten dras av automatiskt när du handlar via länkarna i detta nyhetsbrev eller när du anger kampanjkod an25 i varukorgen t.o.m. 26/5 2024. Det går inte att kombinera med cashback-/bonusprogram eller andra erbjudanden.
Exklusiva erbjudanden gillar vi på Allaannonser
Denna vecka när InkClub väljer att sponsra vårt nyhetsbrev tycker vi att det är extra roligt när man gör det genom att tillföra ett mervärde till våra läsare. Detta är hela 25% rabatt. Hoppas nu får glädje av detta!
Besök InkClub
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar