9 april 2024

1 liter Fynd-rosé under 100-lappen - ”Svalkande och gott” | Vininformation

Vintips på nätet!
BESTÄLL VINET HÄR
Frisk och bärig fransk rosé från populära Maison Bonjour
Välkomna en STORARTAD NYHET av fransk elegans i generös butelj om 1 liter för under 100-lappen! Äntligen lanseras uppföljaren till den omåttligt populära Maison Bonjour Chardonnay. En frisk och bärig rosé som för tankarna till soliga Frankrike! Finns nu endast tillgänglig att beställa till det förmånliga priset av 99kr!

"Somrigt vin med en fin frisk citrustouch i slutet. Definitivt prisvärt för 99 kronor! FYND!" – Vinbanken, Mars 24

Rosé + Frankrike känns ju som en självklar kombination, men visste du att det är i Frankrike som rosévinet uppfanns? Sedan dess har man generation för generation förfinat tillverkningen och det är därför Frankrike anses vara det främsta landet för roséviner idag. En sak som särskiljer många franska roséer är dess ljusa, fräscha och tilltalande färg. Maison Bonjour La Cuvée Rosé är inget undantag.

"Svalkande och gott vin väl kylt i vårsolen" – Eva Weckström, Vinbörsen, Mars 24

Maison Bonjour La Cuvée Rosé är en klassisk fransk ljus rosé med frisk smak med toner av blodapelsin, sötsyrliga skogshallon och solmogna smultron. Det gör vinet till ett utmärkt val både till middag och till mingel. Serveras med fördel väl kylt till en fransk salade niçoise, färska skaldjur eller en klassisk chèvre chaud. Eller gör som fransoserna; Bjud in till en fördrink – en apéro och servera en flaska väl kyld Maison Bonjour La Cuvée Rosé till ett urval av tilltugg med gott sällskap!
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Vinbankens oberoende omdöme
"Ungt och sommarbärigt vin med en touch av jordgubbar, skogshallon, röda vinbär och rivet apelsinskal med en liten diskret sälta i slutet. Ett okomplicerat, tillgängligt och somrigt vin med en fin frisk citrustouch i slutet. Definitivt prisvärt för 99 kronor!"

Jozo Glavas, Mars 2024
La Cuvée Maison Bonjour
Rosé
Artikelnummer: 73978
Alkoholhalt: 12%
Volym: 1000 ml
Frankrike
99 kr
KAN BESTÄLLAS HÄR
Vinbankens oberoende provningar och medaljer
Varje vecka testar vi på Vinbanken hundratals viner som finns i Systembolagets olika sortiment. Det är allt från nyheter i det fasta sortimentet, nya lanseringar i tillfälligt sortiment samt viner som just lanserats i beställningssortimentet. Alla dessa provade viner ligger sedan till grund för våra många artiklar och topplistor som vi publicerar på vår hemsida. Det är även på hemsidan som vi delar ut våra fyndmedaljer till viner som vi anser sticker ut om man ser till kvalitet kontra pris.

För drygt tre veckor sedan fick vi möjlighet att testa Maison Bonjour Rosé vid två separata tillfällen, och båda gångarna blev vi så pass imponerade av det här enlitersvinet att vi inte tvekade på att ge det en fyndmedalj. Det här vinet bjuder med andra ord på väldigt mycket rosévin för den blygsamma prislappen på 99 kronor.
TILL VINET
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören The Wine Team Global.
Vinbanken
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar