25 april 2024

Champagnen som hyllas av experterna | Vininformation

Vintips på nätet!
HITTA VINET HÄR
Champagnen som hyllas av experterna
Vi på Vinbanken försöker jämnt och ständigt hitta de allra mest prisvärda vinerna. Det kan du bland annat se genom våra många artiklar som vi publicerar varje vecka. Det är topplistor, artikelserier och djupgående reportage. Om du snabbt söker på vår hemsida kring de bästa chamapagnerna de senaste åren så kommer du märka att Palmer & Co Brut Reserve är med i stort sett varje gång.

I vår stora genomgång inför nyår utsågs den här champagnen till den allra bästa under 400 kronor av oss, vilket du kan läsa om mer här.

Om du sedan söker på Bästa Champagne rent generellt så finns det väldigt få artiklar där ute som inte har med den här champagnen på sina topplistor. Bland annat hyllar vi på Vinbanken Palmer & Co Brut Reserve som en av de absolut mest prisvärda champagnerna som finns där ute, och vi är långt ifrån ensamma om att göra detta.
I DESSA BUTIKER FINNS VINET
Vinbankens oberoende omdöme
"Generöst och tillgängligt med äpplen, persika, nybakt bröd, fransk nougat, bra syra, mineraler, bra balans och en härlig avslutande sälta som ger vinet struktur. En lättgillad champagne som trots prisökningar håller en nivå som fortfarande placerar den som en av de mest prisvärda champagnerna på marknaden. "

Christian Stojkovic, december 2023
Palmer & Co
Brut Reserve
Artikelnummer: 7372
Alkoholhalt: 12%
Volym: 750ml
Frankrike, Champagne
389 kr
HÄR FINNS CHAMPAGNEN
Historien om Palmer & Co
De är långt ifrån det största champagnehuset. De har ingen historia som sträcker sig flera hundra år bak i tiden. Men champagnehuset Palmer & Co har något som få andra har. De har 321 engagerade vinbönder med odlingar i några av de absolut bästa lägena i hela Champagne, som år efter år ligger bakom vad som i dag är en av de mest uppskattade champagnerna i Sverige.

Vi har pratat med vd:n för Palmer & Co, Remi Vervier, om vad som gör just deras champagne så omtyckt och vad grundfilosofin är med vad de gör.
TILL ARTIKELN
Recept på lobsterroll med tryffelmajonnäs och brioche
När du har en champagne som legat så länge på sin egen jästfällning som Palmer & Co Brut Reserve gjort så passar det alldeles utmärkt med lite fetare och smörigare rätter. Vad är då inte godare än en klassisk lobsterroll med tryffelmajonnäs på ett briochebröd. Härlig kräftsmak i en mjuk konsistens och i ett supergott bröd. En riktigt bra kombination med champagne.
TILL RECEPTET
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Provinum VInhandel AB.
Vinbanken
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar