4 mars 2022

Extra allt – Fullmatad Zinfandel från Kalifornien! - vininformation

NYHET!
'Nybakad' Zinfandel från soliga Kalifornien
Gillar du också generösa amerikanska viner som är lika goda till mat som att bara dricka som dom är? Då är Butter Cake Zinfandel en nyhet som kommer att passa perfekt. Dessutom till ett verkligt överkomligt pris.

Historien bakom Butter Cake började med ett uppskattat och välbevarat familjerecept på det klassiska amerikanska bakverket. En doft och smak av nybakat som bjuder på något extra, och framkallar glädje runt det dukade bordet, gav inspirationen. Just den varma, inbjudande känslan är vad vinerna från Butter Cake handlar om.

Receptet på vinet är dock ingen hemlighet – här används bara optimalt mogna Zinfandel-druvor från utvalda och soldränkta vingårdar i Kalifornien. Druvsortens alla egenskaper bevaras noggrant under vinframställningen, därefter balanseras vinet med precis rätt mängd rostad ek för att få fram den finstämda balansen som kännetecknar Butter Cake Zinfandel.

I glaset bjuder Butter Cake Zinfandel på en generös doft, rostade kryddiga toner med solmogna mörka bär och choklad som tillsammans med en mjuk ekton enas i perfekt harmoni. Servera Butter Cake Zinfandel till rejäla hamburgare, grillat kött, smakrika vegetariska rätter eller njut det bara som det är.

Butter Cake Zinfandel levereras i en generös 1-liters butelj.
Butter Cake Zinfandel
Artikelnummer: 55376
Alkoholhalt: 13.5%
Volym: 1000 ml
Pris: 99 kr
Importör: Urban Wines
Copyright © 2022 myTaste, en del av Speqta AB (publ)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar