15 september 2021

Nyhet - kraftigt rött i spektakulär flaska! - vininformation

NYHET!
Kraftigt rött i spektakulär flaska

Är detta möjligen årets mest passionerade vin-nyhet? Förutom den fylliga smaken har vinet en riktigt iögonfallande presentation. Efter en sen middag i Italien för två år sedan började fröet till Rossetto Appassimento gro…

En av damerna vid middagsbordet utbrast: "Varför ser alla viner så tråkiga och likadana ut? Jag vill ha ett vin som ser ut som det känns och smakar, som en saftig passionerad kyss direkt från vingården".

Sagt och gjort! Rossetto Appassimento är som en passionerad kyss som lämnar efter sig ett rejält avtryck och en minnesvärd smakupplevelse. Vinet är spektakulärt paketerat i en skimrande guldröd flaska som ger en intensiv och minnesvärd upplevelse.

Vinet är fylligt och kraftfullt med toner av solkysst italiensk frukt. Rossetto har en generös längd och en mjuk och balanserad fruktighet som låter smakerna leva kvar minst lika länge som en het och passionerad kyss.

Matmässigt är vinet en perfekt kombo till nygrillade och saftiga hamburgare men passar precis lika bra som mingelvin för dig som vågar ta ut svängarna.

Vinet hittar du i Systembolagets beställningssortiment, det finns alltså inte på hyllan i butik.
Rossetto Appassimento
Urspung: Apulien
Årgång: 2020
Artikelnummer: 52856
Alkoholhalt: 14.0%
Volym: 750 ml
Pris: 119 kr
Importör: Urban Wines
Copyright © 2021 myTaste, en del av Speqta AB (publ)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar