26 september 2021

Internets populäraste recept från veckan

Recepten som lagas mest just nu hemma hos svenskarna. Man kan verkligen förstå varför!

Nu är vi på Receptkort.se tillbaka med denna veckans mest populära recept bland internets alla guldkorn. Hur vet vi vilka som är populärast kanske du undrar? Jo på Receptkort kan du nämligen hitta alla recept från hela internet på en sajt. Som Google, fast för recept! På så sätt kan vi se vilka recept som får flest "klick". Smart va? :)

Nedan kommer då de recept som fått flest klick under veckan. Kanske hittar du din nya favoriträtt eller den där efterrätten som familjen eller vännerna bara älskar! Smaklig spis!

Leilas morotskaka
En morotskaka ska vara riktigt saftig och vacker att servera! Det finns många recept på den här saftiga, amerikanska morotskakan. Men det här är det bästa och saftigaste receptet på morotskaka.
Lax i krämig sås med soltorkad tomat och spenat
Lättlagat och välsmakande, perfekt vardagsmat! Servera laxen med den krämiga gräddsåsen och valfritt tillbehör.
Snabb Spaghetti Bolognese
Snabblagad och enkel spaghetti bolognese. Passar perfekt när man har ont om tid och vill laga en riktigt god spaghetti med köttfärssås.
Wokad kyckling med nudlar, sesam & lime
Rosta gärna sesamfröna i en het panna innan. Det är även gott att ringla över lite sesamolja om man har det hemma.
Saftiga cheeseburgare
Under de senaste åren har sverige fullkomligt översvämmats av hamburgare i alla dess former. Myllymäkis saftiga cheeseburgare kan man inte få nog av!
Bästa chokladbollarna på nätet?
Leilas chokladbollar riktigt smälter i munnen. Alla älskar chokladbollar, hemligheten för de perfekta chokladbollarna är att använda sig av riktigt bra kakao, min favorit är Valrhona och espressokaffe.
Visa fler recept
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt andra tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar