14 januari 2024

Har du snö?! Missa då inte att göra detta!

Har du inte redan..

Testat att tvätta din matta i snö så är det här ditt tecken att göra det! Ett effektivt och billigt knep. Förutom att investera i sitt hem och värdefulla föremål så är det en väldigt bra idé att investera i sitt välbefinnande.

För att öka sitt välbefinnande kan man till exempel genomföra regelbunden fysisk aktivitet, äta en balanserad kost, prioritera tillräckligt med sömn, hantera stress genom avslappningsmetoder som meditation eller yoga, upprätthålla sociala relationer och vid behov välja att söka professionell hjälp.

Vi har kommit en bit på vägen i dom mörka vintermånaderna men glöm inte bort att göra saker som gör dig glad. Det är så lätt att man går och väntar på ljusare tider och blickar framåt när faktiskt livet är just nu. Så om du inte redan prioriterar dig själv, starta idag! Ta en promenad, ring en vän och kanske börja med affirmationer?

Varje dag tänker vi tusentals tankar – faktum är att vi ofta tänker samma tankar flera gånger per dag, och ofta (men inte alltid) är flera av dem negativa. Att använda sig av affirmationer handlar om att förbättra sin inre konversation och på sikt helt förändra sina tankemönster, genom att upprepa positiva fraser för sig själv.

En affirmation är ett positivt påstående om dig själv, som du använder för att instruera dig själv att tänka positivt och på så sätt förändra dina tankemönster. Att välja affirmation behöver inte alls vara svårt. Tänk på något du vill förändra eller förstärka hos dig själv och formulera din affirmation som en mening och formulera den som att den redan har inträffat. Exempel på affirmationer kan till exempel vara, "Jag respekterar min kropp och tar hand om den", "Allt jag behöver för att uppnå mina mål finns inom mig",

När du intalar dig själv positiva påståenden kan du förändra ditt sätt att tänka över tid. Att ha en negativ inre konversation om och om igen har en tendens att sätta sina spår – oavsett om det handlar om att klanka ner på sig själv, eller någon annan i ens närhet.

Så att istället medvetet välja ut positiva affirmationer som man önskar om sig själv eller i sitt liv ger precis samma sak – fast i en god spiral istället!

Lycka till!
15 otippade dyrgripar – släng dem inte!
Gustavianska speglar och silvermuggar i all ära. Men dina prylar behöver inte vara antika för att ha ett högt värde! Här är retroprylarna du absolut ska spara.
Smarta husmorsknepet! Rengör dina mattor i snön
Fullt av snö på tomten? Passa på att fräscha upp dina mattor med det här enkla husmorstipset.
Därför ska du ha isbitar i torktumlaren – testa smarta knepet!
Isbitar i torktumlaren kan låta märkligt. Men anledningen är både smart och praktisk!
Bli av med silverfiskar i hemmet – 4 miljövänliga knep
Insekten lägger 100 ägg åt gången, så därför är det bra att försöka bli av med den så snabbt som möjligt. Här är våra bästa tips – så blir du av med silverfiskarna!
Antikexperten: Sakerna du ofta kan sälja för mer än du köpt dem för
Antikexperten Jani Andersson, vd på Metropol auktioner, har listat prylarna som kan gå för en rejäl slant på andrahandsmarknaden!
Stor risk för ökade villabränder i vinter – så här undviker du brand!
Ett högt elpris får försäkringsbolaget Folksam att gå ut med en varning om stor oro för ökade villabränder i höst och vinter. Det här är viktigt att tänka på om du eldar!
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar