31 januari 2024

Här är inredningstrenden som syns överallt just nu – och så lyckas du med den!

Holy Goat - ”Grymt vin till väldigt lågt pris" - 81 kr | Vininformation

Mat- & vintips på nätet!
BESTÄLL VINET HÄR
"Grymt vin till väldigt lågt pris"
Holy Goat är inte bara ett namn att minnas, det är smaken som tar centrum. Björnbär, jordgubbar, mörka körsbär och en finess av örter, allt i en härlig kombination.

Och det bästa? Med ett oslagbart lågt pris, får du en högkvalitativ smakupplevelse utan att tömma plånboken. Perfekt för en biffmiddag, en tallrik fylld med dina favoritcharkuterier, eller en smakrik pizza. Låt Holy Goat vara stjärnan på kvällen när du vill skämma bort dig själv och dina närmaste!

Druvorna till vinet avstjälkas fullt och krossas lätt, därefter sker jäsningen i ståltankar vid 24-27 grader med en omkring 10 dagar lång skalkontakt, vilket ger vinet dess djupa färg. Vinet lagras sedan en kort tid i ståltankar innan det tappas på flaska.
KAN BESTÄLLAS HÄR
Senast aktuella omdömen
"BRA VAL! - Fräck och generös flaska rött till attraktivt pris!"
Karl-Emil Danielsson, Vinhyllan , november 2023

"Årets roligaste nyhet! Grymt vin till väldigt lågt pris"
Vinguiden, kundomdöme, oktober 2023

Holy Goat
Artikelnummer: 59504
Alkoholhalt: 13,5%
Volym: 750 ml
Europeiska Unionen
81 kr
BESTÄLL VINET HÄR
Det ultimata rödvinsvalet till pizza – 81kr!
REKOMMENDERAT RECEPT
Hemmagjord Pizza - snabbt & enkelt

35 min

Enkel

5 / 5

Det är enkelt och roligt att göra egen pizza. Välj bland olika toppings, här med pesto, pinjenötter, morötter eller skinka - perfekt när det vankas pizzakväll!
INGREDIENSER
4 portioner
Pizzadeg, gärna surdeg 2 st (à 400 g)
Tomatsås 2 dl
Crème fraiche 2 dl
Riven ost 150 g
Rökt skinka 100 g
Morot (hyvlad med skalare) 200 g
Pesto 4 msk
Pinjenötter 2 msk
Rucola, till servering 70 g
Svartpeppar En knippe
INSTRUKTIONER
Steg 1: Sätt ugnen på 225°. Dela degen i fyra delar och dra ut dem till små pizzor. Lägg pizzorna på en plåt med bakplåtspapper.

Steg 2: Bred tomatsås eller crème fraiche på bottnarna. Strö över osten. Toppa med skinka eller morötter. Klicka på pesto för dem som vill ha och strö ev på pinjenötter och svartpeppar.

Steg 3: Grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Toppa med rucola.

Steg 4: Redo att serveras!
KAN BESTÄLLAS HÄR
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Wineworld Sweden AB.
receptkort.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

30 januari 2024

Exklusiva erbjudanden i Allannonsers nyhetsbrev

Unika erbjudanden för er som får nyhetsbrevet
Denna vecka har vi tillsammand med Digideal tagit fram produkter ur deras sortiment som vi tror att många av er är intresserade av. Just nu har Digideal extra bra erbjudanden på just dess produkter så missa inte chansen!
Ultimat nödradio
Ultimata nödradion med flera funktioner så att du kan känna dig trygg
och hålla dig uppdaterad utan att ha tillgång till elektricitet. Ord. pris 699 kr, ditt pris 269kr

Ultimat nödradio med flera funktioner så att du kan känna dig trygg och hålla dig uppdaterad utan att ha tillgång till elektricitet. Batteriet kan laddas antingen med handveven eller solpanelen och du kan även ladda den via USB-uttag. Den kan sedan användas som powerbank för att ladda telefon eller andra enheter med USB-laddning. AM/FM radion håller dig uppdaterad vad som händer.
Tandborsthuvuden kompatibla med Oral-B
Storpack tandborsthuvuden som är kompatibla med Oral-B. Välj mellan 16- och 32-pack. Ord. pris 299 kr, ditt pris 139 kr

16-pack med tandborsthuvuden som är kompatibla med Oral-B. För renare tänder och bättre borstning. Byt borsthuvud med jämna mellanrum för att få det bästa resultatet. Du kan även välja om du vill köpa 32-pack.
Tändstål
Högkvalitativt tändstål i behandlad aluminiumlegering som används för att skapa eld. Det kan användas flera tusentals gånger och gnistorna blir närmare 3000°C. Ord. pris 299 kr, ditt pris 129 kr

Högkvalitativt tändstål med handtag i behandlad aluminiumlegering. Den har två tätning som gör den helt vattentät så magnesiumet är torrt även om det regnar eller om den tappas i vatten. Den största fördelen med tändstålet är att den fungerar väldigt bra oavsett väder och vind. Den kan användas flera tusentals gånger och gnistorna blir närmare 3000 grader.
Teleskopisk vattenborste
Tvättborste inklusive teleskopskaft med vattenmatning och automatisk tvålpump med dosering. Den perfekta lösningen för rengöring utomhus! Ord. pris 1199 kr, ditt pris 599 kr

Tvättborste inklusive teleskopskaft med vattenmatning och automatisk tvålpump med dosering. Skaftet är utdragbart och kan bli som längst 4,6 meter. Borsten har även ett vinkelbart borstskaft vilket gör att du enkelt kommer åt på många platser. Den perfekta lösningen för rengöring utomhus!
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.