21 november 2021

Prylarna som är hetast under Black Week

Dessa butiker och prylar är absolut hetast under Black Week
Som ni vet är Allaannonser.se en söktjänst där du hittar begagnade saker från alla sajter online. Dock har vi svårt just nu att endast rekommendera att handla begagnat när Black Week står runt hörnet. Är det någon vecka under året man faktiskt kan passa på att handla nytt så är det väl ändå under just denna vecka. Förra året handlade svenskarna för 13.5 miljarder (!) under samma vecka.

Det man dock kan tänka på är att det säljs otroligt mycket nya produkter under veckan vilket gör att en effekt av det är att det även flödar ut extra mycket prylar på begagnatmarknaden. Så är man allert kan man under denna period göra otroliga klipp även begagnat.

Här kommer veckans nyhetstips!
Black Week och Black Friday – här är butikerna som har rea
Här listar vi butikerna som kommer att ha rea på mode, teknik, inredning, leksaker, husdjursprylar – och mycket mer!
IKEA svänger – sänker priser på Black Friday
Ikea har varit en av aktörerna som gått emot strömmen på Black Friday och hållit sig borta från kampanjande. Men nu vänder möbelkedjan och sänker priserna - dock med en twist.
Black Friday – "kan bli sämsta någonsin"
Årets Black Friday-rea ser ut att bli en dålig affär för konsumenterna. Den globala fraktkrisen och komponentbristen kan göra att äldre och överblivna varor landar på hyllorna.
10 elektronikprylar att fynda under Black Week 2021
Black friday och Black week närmar sig med stormsteg. Letar du efter en robotdammsugare, airpods max, Instax mini 11eller en Philips kaffemaskin? We got you covered - här är de bästa erbjudandena på elektronik.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar