21 augusti 2021

Så här kan du få billigare el

Ovanligt höga elpriser – vi pressar ner det!
Det har varit ovanligt höga elpriser under sommaren och alltför få svenskar ser aktivt över sitt elavtal med jämna mellanrum. Vi på Kundkraft löser det åt dig! Vi samlar alla våra 125 000 medlemmar och låter elbolagen tävla om dom på auktion – lägst pris vinner! Dessutom måste elbolagen ta bort alla sina fasta avgifter och medlemskapet i Kundkraft är helt gratis.

7 september är det dags för en ny auktion av elavtal och det är dags att gå med nu så vi hinner se till att du kan få en plats – gå med nu och låt elbolagen tävla om dig! Lägst pris vinner!


Gå med nu
   Att gå med tar bara 30 sekunder
  14 dagars ångerrätt
  0 kr i fasta avgifter
  Omförhandling varje år
  Fri och enkel uppsägning


Nedan kan du se en jämförelse mellan elbolagens olika ordinarie rörliga elpriser. Priserna är hämtade 26 april 2021 från Energimarknadsinspektionens egna tjänst Elpriskollen. Våra upphandlade elpriser ligger lägst.

Erbjudande från Allaannonsers partner
Ganska nyligen sponsrade Kundkraft ett nyhetsbrev från Allaannonser. Den gången var det dock bara med en dags framförhållning till nästa elauktion vilket gjorde att många av er inte hann vara med. Därför vill man igen uppmärksamma om att en ny auktion äger rum den 7 september. Sponsorer av detta slag behövs för att stötta oss i den fortsatta arbetet med sajten därför hoppas vi att våra sponsorers erbjudanden även är något som ger er ett värde att ta del av!
Besök kundkraft
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar