17 juni 2021

Ser du vad det står i detta mail?

Tar du hand om din syn som du tar hand om dig själv?
De flesta kan slippa glasögon och linser med hjälp av ögonlaser, linsbyte eller linsimplantat. Med våra metoder kan vi korrigera alla synfel, närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Det gör att du får en enklare vardag och ett friare liv utan glasögon och linser.

En undersökning - första stege t
Första steget till ett liv utan glasögon och linser börjar med en undersökning hos en av våra specialutbildade optiker. Du får reda på om du kan korrigera ditt synfel och vilken operationsmetod som passar dig bäst. Memira säger nej till en av fem som drömmer om att bli fri från glasögon och linser.

Tryggt och säkert
Att våra patienter ska vara – och känna sig – trygga hos oss har alltid högsta prioritet. Vi är pionjärer inom synkorrigerande kirurgi, med över 20 års erfarenhet och över 150 000 synkorrigerande operationer bakom oss. Trots detta arbetar vi med ett försiktigt förhållningssätt och nekar hellre en gång för mycket än en gång för lite. Därmed tar vi inte några onödiga risker.

Är det inte dags att börja ta hand om din syn som du tar hand om dig själv? Just nu erbjuder vi undersökning för 21 kr. Boka undersökning innan 20 juni 2021 för att ta del av erbjudandet.
Boka nu >>
Veckans sponsor av nyhetsbrevet
Denna vecka har vi en återkommande sponsor med ett bra erbjudande till alla oss med nedsatt syn. Som ni kanske misstänker sitter vi som jobbar med Allaannonser ganska mycket framför en datorskärm vilket kan vara påfrestande för ögonen. När man nu kan boka en undersökning för endast 21kr är det nog stor chans att några av oss kommer till skott och tittar på vilka möjligheter det finns för oss att få hjälp att se bättre utan glasögon. Som vanligt tackar vi även veckans sponsor då det är sponsorer som gör det möjligt för oss att fortsätta utveckla tjänsten vidare!
Se hela erbjudandet här >>
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar