30 juni 2021

Häpnadsväckande topplistor

Topplistor, topplistor och topplistor!
I förra nyhetsbrevet anordnade vi en tävling där vi nu har utsett en vinnare. Vinaren kommer att presenteras i nästa veckas nyhetsbrev istället för detta då det var otroligt många tävlande och vi hade ett väldigt omfattande jobb att läsa igenom alla bidrag, vilket drog ut på tiden!

Denna vecka har vi toppliste-tema på nyhetsbrevet då vi som jobbar med Allaannonser hade en sommaravslutning dår vi hade ett quiz på temat just topplistor. Detta tyckte vi var så kul att vi var tvugna att dela med oss!

Världens 10 dyraste bilar
Har du äckligt mycket pengar och vill ha ett vrålåk utan bagageutrymme, som inte klarar vägbulor och slukar soppa? Då kan den här topplistan ge dig några tips.
Världens 10 farligaste djur
Vi människor äger inte ensamma den här jorden, utan vi delar den med alla andra djur. Precis som vi drabbar andra djur, kan även vi drabbas av dem, om än inte i lika stor omfattning. För att påminna om att vi inte är störst och bäst vill vi lista världens farligaste djur.
Här är de tio rikaste i världen
En "technoking", en sociala medier-gigant och världens skickligaste investerare. Det är några av miljardärerna som återfinns på listan över världens rikaste personer. Men frågan är om en skilsmässa kan skaka om i toppen.
Lista över världens största företag
Listan kommer från affärstidskriften Forbes årliga rankning av världens största företag. Ställningen avgörs genom att slå samman försäljning, vinst, tillgångar och marknadsvärde till en helhet. Statsägda företag finns inte med, eftersom de saknar marknadsvärde.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar