13 juni 2021

150 kr mat och 20 trisslotter

Denna vecka anordnar vi en tävling!

Varför får du dessa mail? Vi vill innan vi kommer in på det roliga svara på en fråga som vi fått från en del om varför ni får dessa nyhetsbrev. Anledningen är att Allaannser tillhörde samma bolag som driver sajterna Matklubben, myTaste och Vinklubben och därför lades du till i detta nyhetsbrev för att marknadsföra Allaannonser. Det är otroligt viktigt för oss att vi inte skickar nyhetsbrev till människor som är ointresserade. Dessutom är det din fulla rättighet att emotsäga dig dess. För att göra det enkelt och tydligt så kan du klicka på länken som följer för att frånsäga dig fler utskick: Avsluta nyhetsbrev

Nu till det roliga :) Denna vecka vill vi som driver Allaannonser anordna en tävling och ge ut ett pris utan att vi har någon sponsor. Anledningen till det är att vi vill tacka er som läser vårt nyhetsbrev och låta er få chansen att vinna ett pris som vi tror att ni uppskattar samtidigt som vi kan få in bra ideér till vår fortsatta utveckling!

Tävlingen går ut på att ni ska skicka in valfri idé på vad ni tycker att vi ska utveckla för funktion på Allaannonser.se.

För att ge er en idé om vad det skulle kunna vara kommer här två exempel:

- Lägga in egna annonser.
- Lista de populäraste sökningarna
- Osv

Vinnaren utses bland alla de idéer som kommer in och meddelas samt presenteras i nyhetsbrevet v25.

Priset är 20 trisslotter till ett värde av 600kr

150 kr mat hos Mathem
Som bonus denna vecka vill vi tipsa om en rabattkod som Adam hos oss ramlade över under veckan när han skulle beställa hem mat till dörren för första gången. Handlar du på Mathem.se får du som ny kund 150kr rabatt om du anger ny150 i kassan. Bra va?

Att skaffa sig en hund är ett stort beslut som kommer att påverka dig under lång tid framöver. Att vara en bra hundägare tar tid och kostar pengar, men du får så otroligt mycket tillbaka!
Det är något visst med att laga mat under bar himmel. Här kommer mängder med fin uteköksinspiration både för den som vill köpa ett färdigt utekök och för den som vill bygga ett eget.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar