20 februari 2022

Ovärdeliga artiklar inför begagnat-köpet

Ovärdeliga artiklar inför begagnat-köpet
Vi på Allaannonser vill denna vecka tipsa dig om några otroligt matnyttiga artiklar för dig som som brukar handla på köp och säljsajter. Det är en hårfin gräns mellan att göra sitt livs bästa affär till att göra ett köp man verkligen ångrar.
Så prutar du bäst
Det är en myt att svenskar är dåliga på att pruta – det hävdar i varje fall Pricerunner, som i en undersökning visar att åtta av tio svenskar gett sig in i prisförhandlingar.
Hur fyndar man på loppis? Här är expertens tips!
Är det i år du ska göra fyndet med stort F? Här delar tidningen Antik & Auktions medarbetare Carl-Henric Malmgren med sig av sina bästa tips för att lyckas på loppisen.
Bästa begbilen 2021 - bilarna som säljs snabbast!
Marknaden för begbilar fortsätter att vara glödhet i Sverige under 2021 och nya prisrekord slås hela tiden. Men vilka bilar säljer mest och vilka begbilar är bäst?
Test: Vilken hundras passar dig?
Här kan du läsa mer om några vanliga hundraser samt ta ett roligt test för att se vilka raser som skulle kunna passa just dig!
De 10 populäraste kattraserna i Sverige
Huskatten är den absolut vanligaste katten i Sverige, men raskatters särskilt framavlade egenskaper och utseende gör att du lättare kan förutse kattens beteende och välja en som passar just dig. Vi listar de tio populäraste kattraserna!
De 10 sämsta begagnade bilköpen
Det finns alltid risker med att köpa en begagnad bil – oavsett vilket modell man väljer riskerar man att få ett måndagsexemplar. Vissa bilar går lätt sönder, andra drar oväntat mycket bränsle.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar