13 februari 2022

Dessa är de vanligaste sakerna som skapar problem i ditt liv

Problem vill ingen ha!
I veckans nyhetsbrev fokuserar vi på saker alla verkligen bör ha koll på för att undvika problem och krångel. Alltså tipsar vi om artiklar väl värda att klicka sig in på för att leva en något mer problemfri vardag! Dessutom är det alla hjärtans dag på måndag, så vi smyger även in två länkar relaterat till detta! Ena är för dig som är romantisk. Den andra är för dig som....ja, hellre skojar till det lite med din käresta :)

Så undviker du vanliga fel inför besiktningen
Trenden går mot att allt fler besiktar sista dagen eller nära inpå sista datumet, vilket kan resultera i att man inte hinner kolla igenom sitt fordon innan och får onödiga anmärkningar, säger Vaine Arvidsson, besiktningstekniker på Opus Bilprovning.
15 livsmedel som man bör undvika till varje pris
För att undvika skadliga livsmedel är det bäst att du förbereder din matsedel i förväg och baserar den på hälsosamma produkter och att du har med dig nyttiga mellanmål om du någonsin blir hungrig.
Sjuka alla hjärtans dag skämt att börja planera redan nu!
Om din älskling har en bra sans för humor, varför inte göra den här hjärtans dag att minnas att med att prank som din partner sent ska glömma!
7 tips för att skapa det ultimata Alla Hjärtans Dag-myset hemma!
Årets mest romantiska dag står runt hörnet och planering av aktiviteter, presenter och middagar är i full gång! Har du, som många andra, panik över hur dagen ska firas och plånboken ekar fortfarande tomt från julens bravader? Lugn, we got your back!
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar