30 maj 2021

NYHET MED TOPPBETYG! Äntligen ett friskt vitt vin från succéserien Perfect day i stilren design! - Vininformation

NYHET MED TOPPBETYG!
Äntligen ett friskt vitt vin från succéserien Perfect day i stilren design!
Nu kompletteras familjen Perfect day, som idag har storsäljaren Perfect day rosé på Systembolaget, med ett frisk, fruktigt och elegant vitt vin från norra Italien. Vinet passar dig som tycker om fräscha vita viner med en ton av sauvignon blanc. Designen är så stilren att den passar att ställa fram på bordet om så önskas.Perfect day Veneto Bianco görs på druvorna garganega och sauvignon blanc som är klassiska druvor för regionen.

Dessa kommer från vingårdar belägna på Venetos sluttningar, där de odlas på ett hållbart och klimatvänligt sätt. Båda druvsorterna ger vinet en pigg och fräsch karaktär med inslag av gröna äpplen och frisk citrus. För att inga av de fina aromerna ska gå förlorade har vinet först hållits kylt innan det jäses och lagras på ståltank.Veneto ligger i nordöstra delen av Italien, nära Gardasjön och är känt för sina vita viner som är rena, friska och eleganta, precis som Perfect day.

Med sin elegans och friskhet fungerar det utmärkt att njutas precis som det är men lämpar sig lika bra till sommarens sallader & bufféer, lättare fiskrätter eller kanske till en lyxig skaldjursplatå

"Charmerande italiensk vitvinsbox" 4,5 poäng/5 - Boxtoppen, april 2021
Perfect day Veneto Bianco
Ursprung: Veneto
Årgång: 2020
Artikelnummer: 51096
Alkoholhalt: 12.5 %
Volym: 750 ml
Pris: 89 kr
Importör: Contemporary wines Sweden AB
Copyright © 2021 myTaste, en del av Speqta AB (publ)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar