6 maj 2021

Ditt postnummer kan vinna 107 miljoner

Vinster för 312 miljoner – hela sommaren
Postkodlotteriet tar ingen semester. Köp din lott och prenumerera i maj, juni, juli och augusti, så kan du vara med och få dela på vinster för hela 312 miljoner.
Första månaden för 85 kr och 4 glas från Orrefors på köpet
Nu får du första månaden för 85 kr (ord. pris 170 kr) och fyra glas från Orrefors på köpet när du köper din lott. Glasen ingår i den populära serien Pulse och rymmer 46 cl.

*Erbjudandet första månaden för 85 kr gäller för max tre lotter. Erbjudandet fyra glas på köpet gäller för max en lott. Avser nya kunder och för max en lott t.o.m. 31/5 2021.

Ta chansen
Denna vecka är vi på Allaannonser stolta!
När man som oss på Allaannonser är helt beroende av annonsörer och sponsorer för att fortsätta med utvecklingen av sajten är vi extra glada när vi får återkommande partners som väljer att fortsätta samarbetet. Anledningen denna gång hoppas vi såklart är att ni hittar en spänning och glädje med att vara en del av Postkodlotteriet. Har du ännu inte en lott så kan du skaffa en via knappen nedan!

Med vänliga hälsningar,
Teamet på Allaannosner
Skaffa din lott här
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar