28 mars 2021

EKONYHET! Friska Amicone Bianco Organic på trendiga druvan pinot grigio! - vininformation

NYHET!
Hyllade och ekologiska Amicone Bianco från Italien!

Nu lanseras nyheten Amicone Bianco Organic i Sverige – en krispig, ekologisk smaksensation från Italien gjort på pinot grigio, en av vinvärldens trendigaste druvor!

Vinet får fint betyg: 4/5 Boxtoppen.se. Feb 2021

Amicone Bianco Organic är ett ekologiskt vitt premiumvin från Italiens klassiska vinområde Veneto. Vinet har en klingande ren syra och smak av citrus, gröna äpplen och fräsch grapefrukt. Dess fruktiga och aromatisk karaktär gör det mycket mångsidigt och matvänligt.

Amicone Rosso Veneto är ett av Sveriges mest älskade röda viner. Nu släpps äntligen det spännande vita systervinet Amicone Bianco Organic på vår marknad.

Förhållandena runt Veneto och Gardasjön, med frisk bergsluft och mineralrik jord, är optimala för ekologisk vinodling. Druvorna har varsamt odlats i harmoni med naturen och med stort fokus på kvalitet och hållbarhet. Resultatet är ett fantastiskt krispigt och härligt vitt vin!

Prova gärna att matcha detta fräscha och mångsidiga vin med en skaldjurssallad, med grillad lax eller kanske till en smakrik Spaghetti Vongole med hjärtmusslor!
Amicone Bianco Organic
Producent: Schenk Italia S.p.A
Druvsort: Pinot Grigio
Årgång: 2020
Artikelnummer: 50117
Alkoholhalt: 12%
Volym: 750 ml
Pris: 99 kr
Importör: Chris-Wine AB
Copyright © 2021 myTaste, en del av Speqta AB (publ)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar