20 mars 2021

CURA-täcket nu till oslagbart pris, oavsett storlek!

Passa på att ta del av CURA of Swedens exklusiva erbjudanden. Just nu kan vi erbjuda dig som prenumerant att köpa vårt mest populära tyngdtäcke för endast 1295 kronor, oavsett vikt!

Tyngdtäcken har länge använts inom svensk hälso- och sjukvård för att behandla sömnproblem av varierande grad.

Våra egna kundundersökningar visar att hela 90% sover bättre med ett tyngdtäcke från CURA. Därtill upplevs ökad avslappning och en omfamnande känsla av trygghet.

Gör som 500 000 svenskar - upplev bättre sömn och piggare dagar med CURA-täcket, du också!

Dina exklusiva erbjudanden:
- Nordens mest sålda tyngdtäcke, SPARA UPP TILL 1400 KR!

Classic består av 7 lager som alla fyller en funktion för att åstadkomma bästa möjliga komfort. Vikten kommer från glaspärlor som är jämnt distribuerade i täckets rutor, vilket säkerställer en kontinuerlig känsla av omfamning.
- Den enkla vägen till bättre sömn, SPARA UPP TILL 1000 KR!

är ett billigare alternativ till Pearl Classic, och har ett yttertyg av polyester istället för bomull. De terapeutiska effekterna av tyngden är densamma, och tack vare den billigare konstruktionen blir dessa hälsofrämjande effekter tillgängliga för fler människor.
- Hela familjens nya favoritfilt, SPARA 700 KR!

Med en härlig vikt på 6 kg ger Minky samma terapeutiska effekt som ett tyngdtäcke, d.v.s. ökad avslappning, minskad stress och lindring av oro och ångest. Minky är en ljuvligt mjuk och omfamnande mysfilt för att komma ner i varv i soffan eller sängen efter en lång dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar