11 juli 2021

☕ Favorit i repris - Pröva Cafégo höghöjdskaffe idag! 3 paket för bara 59 kr plus frakt 25 kr (ordinarie pris 120 kr)

Hej i sommarvärmen,
Mottagandet av vårt förra kaffe utskick var mycket positivt så vi kör en favorit i repris. Vi på Veckanse är jätteglada över att vi fått till ett samarbete med Cafégo som erbjuder höghödjskaffe som är väldigt gott och vår egen favorit på kontoret! Exklusivt erbjudande bara för VeckansE's prenumeranter.
Har du smakat höghöjdskaffe?
Sofiero Kafferosteri med varumärket Cafégo är ett mindre svenskt rosteri som erbjuder höghöjdskaffe. Vi har tagit fram ett kaffe med fyra unika löften till dig som vi tycker är fyra goda anledningar till varför du ska prova Cafégo:

Vårt höghöjdslöfte - kaffet odlas på hög höjd; minst 50 % i allt vårt kaffe är från plantager som ligger på över 1200 meters höjd. Kaffebönor som växer på hög höjd mognar långsammare och utvecklar mer komplexa smaker.

Vårt mörkrostlöfte - vi mörkrostar vårt kaffe för att få fram den kraftiga, fylliga och långa rena eftersmaken. Därför använder vi bara bönor av högsta kvalitet som tål att mörkrostas.

Vårt urvalslöfte - genom vår mer än 50-åriga erfarenhet har vi kunskapen om var vi skall köpa in kaffebönor från olika ursprung av högsta kvalitet för att uppnå bästa möjliga smakupplevelse.

Vårt hållbarhetslöfte - allt vårt kaffe är UTZ-certifierat, ett helhetstänk som skapar ett långsiktigt hållbart jordbruk med minskad miljöpåverkan och högre levnadsstandard för kaffeodlarna
Highland Mist är ett något mildare kaffe som ändå är smakrikt, med tydlig friskhet och lång eftersmak. Minst 50 % av bönorna är från plantager som ligger på över 1200 meters höjd. Ett Highland Mist kaffepaket räcker till 72 fylliga och välsmakande koppar kaffe.

Läs mer och köp här: Highland Mist
Copyright © 2021 VeckansE
Box 5077, 102 42 Stockholm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar