26 december 2019

Starta året med en prenumeration på världens bästa vintidning – Livets Goda

Starta året med en prenumeration på världens bästa vintidning – Livets Goda*

Som medlem i Vinklubben.se så kan vi nog tillstå att säga att du har såväl smak- som intresse för goda viner av alla dess slag och gastronomin därtill. Därför vill vi nu ge dig möjligheten att starta det nya året på bästa vis, genom att erbjuda dig ett extra förmånligt erbjudande på Livet Goda – världens bästa vintidning 2019.

Livets Goda är Sveriges ledande- och bästa vintidning, med fokus på högkvalitativa viner och drycker, ofta i kombination med mat, med fördjupande kunskap och förståelse för kvalitet och nyfikenhet att upptäcka nya drycker som ledord. Livets Goda har som målsättning att bidra till en bättre dryckeskultur.
Självklart vill jag teckna upp mig för Livets Goda, hur gör jag?

En prenumeration på Livets Goda kostar 375 kr/år (225 kr för tidningen digitalt via PDF) och innefattar 9 fullmatade utgåvor, men du som Vinklubben.se medlem får nu 21% rabatt på prenumerationerna om ni tecknar upp er senast 31:a december. Ni får alltså priset 296 kr för pappersprenumerationen och 177 kr för den digitala lösningen om ni önskar den.

Du tecknar enkelt din prenumeration HÄR eller länk nedan, genom att lägga till tidningen i din varukorg, välj mellan fysisk tidning eller digital tidning, fyll i uppgifterna och bekräfta köp. Använd koden: "VINKLUBBEN2019" för att tillgodogöra dig det speciella priset.

• Livets Goda blev utnämnd till världens bästa vintidning av Gourmand International Awards 2019

• Prenumerationserbjudandet gäller endast medlemmar i Vinklubben.se och fram till och med den 31:a december.
I enlighet med alkohollagen gäller erbjudandet enbart personer över 20 år. Livets Goda innehåller alkoholreklam, vilket man genom prenumerationen/medlemskapet förklarar sig intresserad att ta del av.

Laurent-Perrier – med fokus på blenden

Vi passar även på att bjuda er på en, annars låst, artikel med champagneinspiration, passande till stundande högtid. samt möjligheten till att ladda ner Livets Godas Italienspecial helt gratis!
Copyright © 2019 Vinklubben, en del av Speqta AB (publ)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar